REFLEXZONETHERAPIE

PIETERSMA EINDHOVEN

REFLEXZONE-
THERAPIE

PIETERSMA EINDHOVEN

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u me altijd bellen of e-mailen:

Henny Pietersma
Lokert 15
5632 PK Eindhoven

Telefoon: 06-26198799
Email: info@voetreflex040.nl

Wanneer u binnen enkele dagen geen reactie op uw mail gekregen heeft, check dan even uw spam. Helaas komen de antwoordmailtjes daar regelmatig in terecht.

KvK nr.: 17228544
BTW id.: NL001684427B69
Vrijgesteld van BTW

AGB-code zorgverlener: 90036889
AGB-code praktijk: 90015559

Privacy & Cookies

Voetreflexmassage Brabant Eindhoven

TELEFONISCHE BEREIKBAARHEID

Wanneer u een afspraak in mijn praktijk in Eindhoven wilt maken of vragen heeft, kunt u mij bellen of appen op telefoonnummer
06-26198799.

Tijdens de behandeling neem ik geen telefoon aan. Als u belt, kan het zijn dat u de voicemail krijgt. Spreek dan duidelijk uw naam, telefoonnummer en de tijden waarop u te bereiken bent in of stuur me een appje.

Daarnaast kunt u vragen stellen of informatie krijgen via mijn email info@voetreflex040.nl. Ook hierbij verzoek ik u om naam, telefoonnummer en tijden waarop u te bereiken bent, te vermelden. Dit omdat sommige zaken makkelijker te bespreken zijn via de telefoon.

WANNEER BEHANDEL IK

Ik behandel alle dagen en avonden, uitsluitend op afspraak. U kunt hiervoor telefonisch, per app of mail een afspraak maken.

Over het algemeen behandel ik in mijn praktijk aan huis in Eindhoven. Wanneer u echter niet in staat bent om u te verplaatsen, kan ik in overleg bij u thuis komen om u te behandelen. Hiervoor worden wel meerkosten in rekening gebracht.

HET AFZEGGEN OF WIJZIGEN VAN EEN AFSPRAAK

Wanneer u de afspraak wilt afzeggen of wijzigen, dient u dit op zijn laatst 24 uur van te voren door te geven. Dit kan telefonisch (voicemail), via de mail of een sms of whatsapp. Wanneer dit niet gedaan is, ben ik helaas genoodzaakt de tijd in rekening te brengen.

Voetreflexzonetherapie Reflexologie Brabant logo